MotoGP in Bitci podpisali 3 letno sponzorsko pogodbo

 Bitci postal kripto partner MotoGP 

V triletnem sporazumu je podjetje Blockchain Tech postalo partner svetovnega prvenstva MotoGP.

Dorna Sports z veseljem pozdravlja Bitci.com kot uradnega pokrovitelja svetovnega prvenstva FIM MotoGP . Novi triletni sporazum se začne v tej sezoni in vključuje tudi sponzoriranje za VN Avstrije 2021 ter prisotnost ob progi v  letih 2021, 2022 in 2023.


Bitci je tehnološko podjetje za blockchain, ki je bilo ustanovljeno leta 2018 v turškem Bodrumu v Turčiji in je športni in zabavni industriji omogočilo, da s pomočjo žetonov oboževalcev revolucionira programe sodelovanja z oboževalci, s čimer posameznikom omogoči, da vlagajo in zmagujejo prek svoje borze kriptovalut. S tehnologijo blockchain in izmenjavo kriptovalut se Bitci postavlja kot investicijska platforma na enem mestu za tehnološko podkovane vlagatelje in oboževalce.


Velika nagrada Avstrije leta 2021, ki poteka na obrobju Red Bull Ring na Štajerskem od 13. do 15. avgusta, bo uradno poimenovana Bitci Motorrad Grand Prix von Österreich.

Poleg tega bo Bitci  prisoten z reklamnimi panoji



ob progi v naslednjih treh sezonah. Leta 2021 bodo vogali na različnih progah  prikazovali blagovno znamko Bitci.com,tako  bo trg kriptovalut združil moči z najhitrejšim svetovnim prvenstvom v motociklizmu.


Onur Altan Tan, izvršni direktor podjetja Bitci Technology: "Zelo smo veseli, da bomo izvedli prvi tovrstni sporazum s svetovnim prvenstvom v motošportu. Zdaj svojo prisotnost krepimo z MotoGP. To bo tudi prvi projekt žetonov navijačev, ki bo razvit v okviru organizacije v svetu avtomobilskih športov. Zahvaljujem se celotni organizaciji MotoGP za njihov velik trud pri uresničitvi tako pomembnega projekta in podpiranju tega projekta s svojimi vizijami. MotoGP in Bitci sodelovanje, ta šport  širi na veliko širše občinstvo.

Manel Arroyo, glavni komercialni direktor pri Dorna Sports: "Z veseljem pozdravljamo Bitcija kot uradnega sponzorja MotoGP. Vedno je vznemirljivo začeti tako pomembno partnerstvo in v novem svetu kriptovalut, ki je poln ogromnega potenciala. naprej skupaj s podjetjem Bitci in novim oboževalcem omogočimo nov način ukvarjanja s tem športom ter ustvarimo fantastično nov način za širitev skupnosti MotoGP. 





Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

KIARA FONTANESI IS BACK ON TRACK

GAJSER ODPIHNIL KONKURENCO V TRENTINU

Assen Motogp - EL Diablo fantastic job

Številka 50 iz Moto 3 se je upokojila !

JAN PANCAR DR.YOUNG ROOKIE MXGP - na Kitajskem do vrhunske uvrstitve !