Podis pogodbe Motogp z Nova Sport in Voyo

 MotoGP podpisal pogodbo z  Nova Sport in Voyo na Češkem in Slovaškem !

Dorna Sports z veseljem potrjuje novo petletno pogodbo za svetovno prvenstvo FIM MotoGP , ki bo ostala s televizijskima partnerjema Nova Sport in Voyo na Češkem in Slovaškem. Dirke iz vseh treh razredov Grand Prix se bodo še naprej prikazovale v živo, pa tudi vsi treningi in kvalifikacije, kar bo navijačem omogočilo vrhunsko pokritje najhitrejšega svetovnega prvenstva v motociklizmu.


Ekipa Nova Sport se bo predstavila tudi na večini Grand Prix-a, tako da se navijači lahko veselijo neposrednega prenosa iz paddocka, intervjujev z dirkači in še veliko več. Poleg tega bo izkušena ekipa komentatorjev, vključno z legendo komentatorjev Václavom Svobodo in velikimi nekdanjimi dirkači , kot so Karel Abraham, Ondrej Jezek in Michal Sembera, dodala svoj strokovni vpogled.

MotoGP  je že dolgo povezan s Češko in z vzhajajočim zvezdnikom Filipom Salačem v Moto3 , ki je pred kratkim osvojil prve stopničke za Grand Prix in pole position, še nikoli ni bilo boljšega časa za razširitev pokrivanja prvenstva za navijače v njegovi državi in sosednji Slovaški.


Dušan Mendel, glavni urednik Nove športa: "Prihajajoče sezone resnično želimo dvigniti na višjo raven. Verjamem, da bodo gledalci novo obliko cenili in uživali."


Alex Arroyo, višji direktor komercialnih medijev pri Dorna Sports: "Zelo smo veseli, da MotoGP še pet let ostaja pri Nova Sport in Voyo na Češkem in Slovaškem. Po 13 uspešnih skupnih letih se veselimo, da bodo navijači še bolj uživali razširjeno pokritost tega športa v dveh državah, ki sta vedno izkazovali strast do motociklizma.

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

KIARA FONTANESI IS BACK ON TRACK

GAJSER ODPIHNIL KONKURENCO V TRENTINU

Assen Motogp - EL Diablo fantastic job

Številka 50 iz Moto 3 se je upokojila !

JAN PANCAR DR.YOUNG ROOKIE MXGP - na Kitajskem do vrhunske uvrstitve !