MotoGP - TISSOT GLAVNI SPONZOR VN ARAGON-a

MotoGp - TISSOT GLAVNI POKROVITELJ VN ARAGON-a

  TISSOT, kot  uradni časomeritelj svetovnega prvenstva FIM MotoGP ,bo v tej sezoni naslovni sponzor Velike nagrade Aragona. Dogodek, ki bo potekal v simbolnem MotorLand Aragonu v Španiji, bo potekal od 10. do 12. septembra in se bo imenoval Gran Premio TISSOT de Aragón.


Marc Saurina, višji direktor za globalna komercialna partnerstva pri Dorna Sports: V čast nam je, da razglasimo TISSOT za naslovnega sponzorja za drugo Grand Prix v tej sezoni in dodamo še en pomemben dogovor k našemu dolgoletnemu sodelovanju. TISSOT je zelo pomemben v paddock-u kot uradni časomeritelj MotoGP -ja, in ker naše partnerstvo praznuje 20 let, smo ponosni, da se še naprej krepi iz moči v moč. 

Švicarski izdelovalec luksuznih ur TISSOT, ustanovljen leta 1853, je leta 2001 postal uradni časomeritelj MotoGP  in v dveh desetletjih po tem ostal neprecenljiv partner tega športa. Njihovo strokovno znanje je postajalo vse bolj pomembno, saj se časovni razporedi zaostrujejo v neverjetno konkurenčni dobi  na motociklističnih dirkah, pri čemer so stotinke in tisočinke sekunde odločale za stopničke ali zmago.


 

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

KIARA FONTANESI IS BACK ON TRACK

GAJSER ODPIHNIL KONKURENCO V TRENTINU

Assen Motogp - EL Diablo fantastic job

Številka 50 iz Moto 3 se je upokojila !

JAN PANCAR DR.YOUNG ROOKIE MXGP - na Kitajskem do vrhunske uvrstitve !