MotoGP - Michelin podaljšal pogodbo z Dorno




Sreda, 15. september 2021

Dorna Sports z veseljem potrjuje novo triletno podaljšanje pogodbe z Michelinom, po katerem bo legendarno francosko podjetje ostalo edini, uradni dobavitelj pnevmatik za MotoGP  vsaj do leta 2026..


Michelin, ki ima sedež v francoskem Clermont-Ferrandu, je leta 2016. postal edini dobavitelj pnevmatik za MotoGP .


Kot del dogovora bo blagovna znamka Michelin še naprej prisotna ob vsakem dogodku in bo vsako sezono naslovni sponzor Grand Prixa.

Florent Ménégaux, izvršni direktor Michelina: "Zelo smo zadovoljni z rezultati, ki smo jih dosegli od Michelinove  vrnitve v MotoGP, danes pa smo logično razširili partnerstvo z Dorna Sports. Še posebej smo ponosni na tehnološki napredek, ki smo ga dosegli z našim izdelki, pa tudi številni rekordi, podrti skupaj z našimi partnerji. 


Carmelo Ezpeleta, izvršni direktor Dorna Sports: "Zelo smo ponosni, da nadaljujemo partnerstvo z Michelinom vsaj do leta 2026. Michelin je ključni partner MotoGP, odkar je leta 2016 postal dobavitelj pnevmatik za kraljevi razred.

. Vesel sem, da bomo dosegli desetletje sodelovanja in upam, da bomo skupaj lahko še naprej gradili na tem neverjetnem temelju. Ta sporazum je fantastična novica za vse nas .

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

KIARA FONTANESI IS BACK ON TRACK

GAJSER ODPIHNIL KONKURENCO V TRENTINU

Assen Motogp - EL Diablo fantastic job

Številka 50 iz Moto 3 se je upokojila !

JAN PANCAR DR.YOUNG ROOKIE MXGP - na Kitajskem do vrhunske uvrstitve !