V LETU 2022 PRIHAJA NOVA TV SERIJA IZ ZAKULISJA MOTOGP DIRK

 MOTOGP Amazon Exclusive THE MEDIAPRO STUDIO 

. Serija Prime Video, ki jo producira THE MEDIAPRO STUDIO v sodelovanju z Dorno, bo premierno predstavljena leta 2022 in bo  gledalce popeljala v zakulisje prvenstva v MotoGp-ju.


Nova serija bo vsebovala osem 50-minutnih epizod, ki spremljajo nekatera največja imena v športu, vključno z legendo MotoGP Valentinom Rossijem (Petronas Yamaha SRT), osemkratnim svetovnim prvakom Marcom Marquezom (Repsol Honda Team), na novo okronanim prvakom 2021 Fabio Quartararo (Monster Energy Yamaha MotoGP), drugouvrščeni Francesco 'Pecco' Bagnaia (ekipa Ducati Lenovo), prvak 2020 Joan Mir (Ekipa Suzuki Ecstar) in Jack Miller (Ducati Lenovo Team), pa tudi vodje ekip in ključne osebe v paddocku. Serija bo premierno prikazana izključno na Prime Video v Franciji, Italiji in Španiji ter v več kot 150 državah in ozemljih leta 2022, vključno z Združenim kraljestvom in ZDA.

Z dostopom brez primere bo serija gledalce popeljala za vrata, ki so bila do zdaj pogosto zaprta. Od treningov do ekipnih sestankov in vsega vmes, bosta športna in osebna stran MotoGP popeljala gledalce na potovanje skozi vrhunec motociklističnih dirk in ponujala edinstven vpogled v vsakodnevno delovanje ekip in dirkačev.

Laura Fernández Espeso, izvršna direktorica MEDIAPRO STUDIJA: "Sodelovanje z Dorno in podpora Amazon Prime Video sta bila odločilnega pomena za začetek te serije. Verjamemo, da bo všeč ne le ljubiteljem motociklizma, temveč vsem gledalcem, ki jih zanima dobra zgodba, v tem primeru zmagoslavja in žrtvovanja tako v športnem kot v osebnem smislu, kar lahko pokažemo zahvaljujoč edinstvenemu dostopu, ki so ga protagonisti prvenstva prvič omogočili naši produkcijski ekipi."

Manel Arroyo, glavni komercialni direktor pri Dorna Sports: "Tesno sodelovanje med vsemi stranmi in ta projekt z Mediapro in Prime Video več kot zagotavlja uspeh. V tej intenzivni sezoni, ki se je končala v Valenciji, je delo med Dorno in THE MEDIAPRO STUDIO  z idejo, da bi iz vsake Grand Prix sezone izluščili najboljše in najbolj izjemne trenutke. Pomoč šestih proizvajalcev, ekip in dirkačev nam bo pomagala videti in uživati ​​v stvari, ki , so do zdaj ostajale za zaprtimi vrati.

Člani Prime bodo lahko gledali v aplikaciji Prime Video na pametnih televizorjih, mobilnih napravah, Fire TV, Fire TV sticku, tablicah Fire, Apple TV, Chromecast Vodafone TV in na primevideo.com


O STUDIJU MEDIAPRO

Mediapro Studio je tovarna za ustvarjanje, produkcijo in distribucijo vsebin skupine Mediapro. Mediapro Studio je odgovoren za naročila visokokakovostnih globalnih projektov, ki jih razvijajo skupaj z velikimi talenti priznanega nacionalnega in mednarodnega prestiža, kot so Paolo Sorrentino, Woody Allen, Isabel Coixet, Ran Tellem, Oliver Stone, Daniel Burman, Fernando León de Aranoa, Iván Escobar, Javier Fesser, Patricio Guzmán, Borja Cobeaga, Diego San José, Marc Cistaré, Manuel Huerga, Ernesto Daranas, Gastón Duprat, Mariano Cohn, Laura Belloso, Marc Vigil, Fernando González Molina, Javier Olivacíres in Ruth. Mediapro Studio ima 56 pisarn na 4 celinah, 14 razvija in producira vsebine, trenutno pa ima v teku 34 serij z globalno naložbo 200 milijonov evrov za produkcijo serij, filmov, zabavnih programov, kratkih formatov in dokumentarnih filmov. Mediapro Studio sodeluje s ključnimi operaterji, kot so HBO, Netflix, Amazon, DirectTV, Fox, Viacom, Yle ali Disney, in njegova produkcija je prejela več mednarodnih nagrad, kot sta 2 oskarja, 2 zlata globusa, več nagrad Goya in 2 dnevni nagradi Emmy .

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

KIARA FONTANESI IS BACK ON TRACK

GAJSER ODPIHNIL KONKURENCO V TRENTINU

Assen Motogp - EL Diablo fantastic job

Številka 50 iz Moto 3 se je upokojila !

JAN PANCAR DR.YOUNG ROOKIE MXGP - na Kitajskem do vrhunske uvrstitve !