GALA PRIREDITEV MOTOGP V KNEŽEVINI MONAKO

 FIM Gala: Svetovni prvaki 2020 in 2021 slavili v Monaku!

FIM Gala prireditev se je vrnila za zelo posebno izdajo leta 2021, saj so se dogodka udeležili prvaki iz let 2020 in 2021, potem ko je pandemija Covid-19 zahtevala odpoved izdaje 2020. Gala je v soboto zvečer zbrala prvake iz vseh disciplin na dveh kolesih in je v soboto zvečer zasedla osrednje mesto v Kneževini Monako.

Svetovni prvak FIM MotoGP 2021 Fabio Quartararo (Monster Energy Yamaha MotoGP) in prvak 2020 Joan Mir (Team Suzuki Ecstar) sta bila dva glavna voditelja na dogodku, ko sta prejela svoje medalje, ki sta slavila zadnji dve leti neverjetne akcije MotoGP in prvi naziv premier razreda za vsakega od njih.

Med številnimi drugimi prisotnimi so bili senzacija WorldSBK Toprak Razgatlıoğlu, ki je leta 2021 osvojil osupljivo prvo krono WorldSBK, ter mladinska svetovna prvaka FIM Moto3 v letih 2020 in 2021 Daniel Holgado in Izan Guevara. 

To je zaključek zadnjega dogodka sezone za tiste, ki so nazdravili na odru, saj je zimski premor zdaj zares v teku, ko čakamo, da se hruščeči motorji vrnejo na Sepang International Circuit za Shakedown Test. Tam se bo Gardner kot prvi vrnil, saj bo sodeloval kot novinec MotoGP, preden se nekaj dni pozneje oblečejo Quartararo, Mir in Bastianini, da začnejo svoje kampanje. Tudi Acosta, Arenas, Holgado in Guevara ne bodo zaostajali za njimi, saj se pripravljajo na več ... kdo se bo torej vrnil na Gala oder leta 2022? Pridružite se nam v še eni spektakularni sezoni, če želite izvedeti!





Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

KIARA FONTANESI IS BACK ON TRACK

GAJSER ODPIHNIL KONKURENCO V TRENTINU

Assen Motogp - EL Diablo fantastic job

Številka 50 iz Moto 3 se je upokojila !

JAN PANCAR DR.YOUNG ROOKIE MXGP - na Kitajskem do vrhunske uvrstitve !