MotoGP - Čistokrvni dirkalnik z oznako M2 CS

 Od dirkalnika do varnostnega avtomobila: BMW M predstavlja novi BMW M2 CS Racing MotoGP Safety Car !

V torek, 15. februarja 2022

50 let BMW M: leta 2022 je zaveza kot uradni avtomobil MotoGP namenjen posebni obletnici BMW M GmbHBMW M2 CS Racing MotoGP Safety Car vodi floto zmogljivih varnostnih avtomobilov BMW M v sezoni 2022, ki se začne 6. marca z Veliko nagrado Katarja.


Franciscus van Meel, izvršni direktor BMW M GmbH: "M pomeni motošport – nekaj, kar poudarjamo z novim BMW M2 CS Racing MotoGP Safety Car. BMW M GmbH združuje visokozmogljive serijske avtomobile in motošport pod eno streho.  Izbrali smo dirkalnik iz naše ponudbe BMW M Motorsport kot nov varnostni avtomobil MotoGP – primerna izbira za obeležitev 50. obletnice BMW M2 CS Racing ki je  uspešen v številnih prvenstvih – in kot čistokrvni dirkalnik, je popolnoma primeren za vodenje na tem področju kot varnostni avto  motociklističnih dirk. Veselimo se naše 24. sezone kot 'Uradni avtomobil MotoGP' in da bomo videli BMW M2 CS Racing v akciji kot varnostni avto prvič v Katarju."


Carmelo Ezpeleta, izvršni direktor Dorna Sports: "BMW M je naš partner od leta 1999 in nas je med tem dolgoletnim sodelovanjem vedno znova navduševal z novimi poudarki. Z varnostnim avtomobilom, ki temelji na pravem dirkalniku, BMW M letos ponovno postavlja nova merila. BMW M2 CS Racing MotoGP Safety Car kaže, kako globoko je BMW M zakoreninjen v motošportu. Je tudi več dokaz, kako intenzivno BMW M GmbH v našem partnerstvu vnaša svojo strast do motošporta. Čestitamo BMW M za 50-letnico delovanja in se veselimo vznemirljive nove skupne sezone."


Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

KIARA FONTANESI IS BACK ON TRACK

GAJSER ODPIHNIL KONKURENCO V TRENTINU

Assen Motogp - EL Diablo fantastic job

Številka 50 iz Moto 3 se je upokojila !

JAN PANCAR DR.YOUNG ROOKIE MXGP - na Kitajskem do vrhunske uvrstitve !