Petkov show pred dirko za VN ARGENTINE

 Termas de Rio Hondo

           MotoGP

Akcija se je začela z akrobatskim letalskim šovom, preden so se prvi dirkači odpravili na oder, z Alexom Marquezom (LCR Honda Castrol) in Stefanom Bradlom (Repsol Honda Team). Vodilni v prvenstvu Enei Bastianini (Gresini Racing MotoGP) se je nato na odru pridružil moštveni kolega novinec Fabio Di Giannantonio.


Popoldne sta se znova zagnala prvak 2021 Fabio Quartararo in   Franco Morbidelli, sledila pa sta mu Jack Miller iz ekipe Ducati Lenovo in Pecco Bagnaia. Prvak 2020 Joan Mir in Alex Rins sta se odpravila ob 14.30, pred dvojico Tech3 Remy Gardner in Raul Fernandez ter Pramacova Johann Zarco in Jorge Martin.

Zvezdniška zabava se je nadaljevala z Bradom Binderjem iz Red Bull KTM Factory Racing in Miguelom Oliveiro, preden se je impresivni novinec Moto3 Diogo Moreira (MT čelade - MSI) predstavil za Južno Ameriko in se odpravil pozdravit legije brazilskih navijačev. Duo Factory Aprilia Maverick Viñales in Aleix Espargaro sta bila naslednja, preden sta Luca Marini in Marco Bezzecchi iz ekipe Mooney VR46 Racing Team zaključila šov v slogu - vsaj na odru, z več aero zabave in še eno predstavo v prostem slogu, ki je nato zabavala tudi oboževalce.

Prava skupina dirkačev se je v petek odpravila v golf klub Termas de Rio Hondo , ki se mu je pridružil izvršni direktor Dorne Carmelo Ezpeleta. Trenutni prvak Fabio Quartararo (Monster Energy Yamaha MotoGP) , z opaznimi izboljšavami njegove igre, odkar je bil zadnji odmevni strel  v Assenu, skupaj z Eneo Bastianinijem (Gresini Racing MotoGP), njegovim soigralcem Fabiom Di Giannantoniom , Pecco Bagnaia, njegov soigralec Ducati Lenovo Jack Miller, Alex Rins (Team Suzuki Ecstar), Marcel Schrötter (Liqui Moly Intact GP), Dennis Foggia (Leopard Racing) in Sam Lowes (Elf Marc VDS Racing). Kdo je zmagal? Pravzaprav nismo prepričani, toda Sam Lowes ?




Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

KIARA FONTANESI IS BACK ON TRACK

GAJSER ODPIHNIL KONKURENCO V TRENTINU

Assen Motogp - EL Diablo fantastic job

Številka 50 iz Moto 3 se je upokojila !

JAN PANCAR DR.YOUNG ROOKIE MXGP - na Kitajskem do vrhunske uvrstitve !