PREDSTAVITEV NOVEGA MOTOGP BMW M 3 SAFETY CAR V Goodwood-u

 Novi BMW M3  v Goodwoodu

BMW M GmbH je ob svojem 50. rojstnem dnevu na festivalu hitrosti v Goodwoodu predstavil številne visokozmogljive avtomobile, vključno z novim varnostnim avtomobilom MotoGP. Avtomobil, ki temelji na prvem BMW M3 Competition Touring z M xDrive, je bil v posebni barvi v čast praznovanja 50. rojstnega dne in desetletja partnerstva med BMW M in MotoGP.


Nastop je bil tudi njegova globalna premiera pred njegovim prvencem na dirkališču avgusta na Veliki nagradi Velike Britanije Monster Energy v Silverstonu.


Ta najnovejši član voznega parka varnostnih vozil temelji na prvem BMW M3 Competition Touring z M xDrive (kombinirana poraba goriva: 10,4 – 10,1 l/100 km ustreza WLTP, emisije CO2, kombinirane: 235 – 229 g/km ustrezajo na WLTP)*, ki je prav tako proslavil svoj svetovni prvenec na Goodwoodu. Združuje visoko raven tehnoloških zmogljivosti, zmogljivosti in znanja družine BMW M3 in BMW M4 s praktično naravo potovalnega modela s petimi vrati.

Franciscus van Meel, izvršni direktor BMW M GmbH: "Svetovna premiera novega BMW M3 Touring predstavlja še en vrhunec našega jubilejnega leta, saj bomo prvič v 50-letnici predstavili BMW M3 kot touring model. Vključitev tega novega visoko zmogljivega avtomobila v našo floto varnostnih avtomobilov MotoGP je očiten naslednji korak za nas. Skozi desetletja našega partnerstva z lastnikom pravic za MotoGP Dorno Sports smo vedno dajali veliko pozornost z zagotavljanjem najnovejših modelov BMW M za varnostne namene na dirkališču in to tradicijo nadaljujemo z varnostnim avtomobilom BMW M3 Touring MotoGP."


Vizualni videz novega BMW M3 Touring MotoGP Safety Car je poklon 50-letnici BMW M in desetletjem partnerstva z MotoGP. Varnostni avto nosi posebno 50 let BMW M Liverja, na avtomobilu pa so navedeni vsi varnostni avtomobili MotoGP od leta 1999 do danes.


BMW M3 Touring MotoGP Safety Car bo za njegov nastop na dirkališču opremljen s celotno paleto izdelkov iz BMW M Performance Parts. Nadaljnje modifikacije varnostnih avtomobilov MotoGP vključujejo dirkalne sedeže Recaro, 4-točkovni pas, varnostni prečni žarek, strešne luči, sprednje bliskavice, odklopnik v sili in sistem za odsesavanje goriva.



Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

KIARA FONTANESI IS BACK ON TRACK

GAJSER ODPIHNIL KONKURENCO V TRENTINU

Assen Motogp - EL Diablo fantastic job

Številka 50 iz Moto 3 se je upokojila !

JAN PANCAR DR.YOUNG ROOKIE MXGP - na Kitajskem do vrhunske uvrstitve !