DRAŽBA PRED DIRKO V SILVERSTONU

 DRAŽBA V SILVERSTONU !

Petek, 5. avgust 2022

Dan prvakov je bil v letu 2022 še en velik uspeh, saj je zbrala impresivno vsoto denarja za Two Wheels for Life, uradno dobrodelno organizacijo MotoGP. Dan prvakov je vedno vrhunec GP in poteka v četrtek pred akcijo na dirkališču, glavni dražbi pa se pridružijo številne druge akcije na dan in se razširijo čez vikend.


Letos je glavna dražba Day of Champions v samo petih urah zbrala neverjetnih £77.550 in pričakuje se, da bodo velikodušni oboževalci MotoGP konec tedna zbrali veliko dodatnih sredstev na drugi dražbi v soboto, skupaj z drugimi dejavnostmi, kot je park čelad.


Dirkači iz MotoGP, Moto2 in Moto3 so bili vključeni v dražbo ob dnevu prvakov, kjer je bila naprodaj ogromna ponudba unikatnih spominkov številnih preteklih in sedanjih zvezd tega športa – 

Zbrani znesek je resnično fantastičen rezultat za dobrodelno organizacijo, ki pomaga financirati nujno medicinsko delo v nekaterih najrevnejših in najbolj oddaljenih območjih Lesota, Malavija, Nigerije in Gambije, prek lokalnih in upravljanih programov na terenu.


Vrhunec dražbe v živo je vključeval prodajo kariraste zastave, s katero se je končala zadnja dirka kariere devetkratnega svetovnega prvaka Valentina Rossija v Valencii leta 2021. Zastava, ki jo je podpisal Rossi in s potrdilom o pristnosti, je bila prodana za osupljivo £ 4500. Drugi ključni prodani predmeti so vključevali podpisano čelado Kennyja Robertsa Snr, ki so jo nosili na nedavnem festivalu hitrosti v Goodwoodu.

V soboto zvečer je na glavnem odru druga dražba Two Wheels for Life, čez vikend pa potekajo različne druge dejavnosti zbiranja sredstev v okolici Silverstona, pri čemer bo celotno zbrano število razkrito po dogodku.


Andrea Coleman, izvršna direktorica in ustanoviteljica Two Wheels for Life: »Ne moremo biti bolj zadovoljni s tem, kako je Dan prvakov minil. Kot vedno prijaznost in velikodušnost podpornikov Two Wheels for Life, MotoGP ter vseh ekip in voznikov ki nam pomaga je izjemen.


»Popolnoma se zavedamo, da so to težki finančni časi za mnoge ljudi, zato je videti tako veliko množico in toliko ljudi, ki so pripravljeni in sposobni pomagati Two Wheels for Life, da nam omogočijo, da resnično pomagamo tistim, ki jo najbolj potrebujejo, fantastično.




Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

KIARA FONTANESI IS BACK ON TRACK

GAJSER ODPIHNIL KONKURENCO V TRENTINU

Assen Motogp - EL Diablo fantastic job

Številka 50 iz Moto 3 se je upokojila !

JAN PANCAR DR.YOUNG ROOKIE MXGP - na Kitajskem do vrhunske uvrstitve !