Film o MARCU MARQUEZU ALL IN 1del

 Kmalu na voljo: Marc Marquez ALL IN


Oglejte si prvi kratek vpogled v osemkratnega svetovnega prvaka, kot ga še niste videli.

Kaj je potrebno za vrnitev na vrh? Nov dokumentarni film v petih delih, Marc Marquez ALL IN, bo dal gledalcem po vsem svetu priložnost, da izvejo VSE. Za osemkratnim svetovnim prvakom so bile tri sezone težav s poškodbami, operacijami in okrevanjem, zdaj pa bo več kot 200 držav po vsem svetu lahko šlo za zaveso kot še nikoli doslej, saj je Marc Marquez ALL IN pristal na Prime Video v februar-ju2023.


Dokumentarec, ki so ga producirali Fast Brothers v sodelovanju z Red Bull Media House, TBS in Dorna,  ko se Marquez preseli v Madrid, kjer nadaljuje z okrevanjem, nato pa se vrne v MotoGP za leto 2022. Vendar kljub Herkulovemu trudu, ki ga je že vložil osemkratni svetovni prvaka, ga težave s poškodovano roko še naprej mučijo – pred njim je še ena izbira: nova operacija in še en dolg proces okrevanja. In to brez zagotovila, da se bomo vrnili k MM93, ki je podiral rekorde in spremenil DNK športa.

Ampak Marquez? Bil je all in. Oboževalci po vsem svetu bodo zdaj lahko natančno videli, kaj je potrebno za osvojitev osmih svetovnih prvenstev in še vedno željni več, saj Marc Marquez ALL IN ponuja edinstven pogled na enega največjih doslej, ko se zavezuje vrnitvi ne samo k tekmovanju, ampak k zmagam.


Oglejte si spodnji teaser in se pripravite na spremljanje prvaka, ki je že okronan in se želi vrniti na svoj prestol. Lahko to stori? Prvi odgovor na to vprašanje bo razkrit 26. marca 2023 na dirkališču Autodromo Internacional do Algarve, ko bo številka 93 nastopila na otvoritvi sezone in ko bo želel opomniti, svet in sebe, zakaj je šel v  ALL IN  .


https://www.motogp.com/en/videos/2022/11/24/first-look-marc-marquez-all-in/445586



Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

KIARA FONTANESI IS BACK ON TRACK

GAJSER ODPIHNIL KONKURENCO V TRENTINU

Assen Motogp - EL Diablo fantastic job

Številka 50 iz Moto 3 se je upokojila !

JAN PANCAR DR.YOUNG ROOKIE MXGP - na Kitajskem do vrhunske uvrstitve !