Bagnaia in Dall'Igna se v Barceloni podata na odprto morje !

 Francesco Bagnaia (Ducati Lenovo Team) in generalni direktor Ducati Corse Gigi Dall'Igna sta imela pred dirko na znamenitem dirkališču Circuit de Barcelona-Catalunya priložnost spoznati nekaj ikon iz druge discipline: Ekipa Emirates Team New Zealand, ki je tudi trenutni zmagovalec Pokala Amerike. 


Bagnaia in Dall'Igna sta si ogledala bazo ekipe NZ v barcelonskem pristanišču in se srečala z nekaterimi ključnimi osebami, ki so pripomogle k neverjetnemu uspehu ekipe, vključno z generalnim direktorjem Grantom Daltonom ter zmagovalnim krmarjem in krmarjem leta 2021 Petrom Burlingom. V bazi so se jim pridružili izvršni direktor Dorne Carmelo Ezpeleta, katalonski minister za podjetništvo in delo Roger Torrent ter izvršni direktor Circuit de Barcelona-Catalunya Oriol Sagrera... nato pa je bil čas, da se odpravimo na morje!


Bagnaia in Dall'Igna sta se z ekipo odpravila na pot s čolnom AC40 in izkusila drugačno vrsto adrenalina, preden sta se vrnila v svojo bazo za vikend na enem najbolj znamenitih evropskih dirkališč. MotoGP obljublja enako odličnost in eleganco kot v Pokalu Amerike, le z malo več konjske moči ... zato si ta konec tedna oglejte dirko Gran Premi Monster Energy de Catalunya!




Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

KIARA FONTANESI IS BACK ON TRACK

GAJSER ODPIHNIL KONKURENCO V TRENTINU

Assen Motogp - EL Diablo fantastic job

Številka 50 iz Moto 3 se je upokojila !

JAN PANCAR DR.YOUNG ROOKIE MXGP - na Kitajskem do vrhunske uvrstitve !