JAN PANCAR DR.YOUNG ROOKIE MXGP - na Kitajskem do vrhunske uvrstitve !

 Jan Pancar je v sezoni 2024 pokazal izjemen napredek in vedno bolj suvereno nastopa v razredu MXGP, kjer se meri z najboljšimi svetovnimi vozniki. Njegove zmogljivosti na Kitajskem so bile dober pokazatelj njegove pripravljenosti in prilagodljivosti na različne pogoje. Kljub močni konkurenci je večkrat dokazal, da se lahko kosa z najboljšimi, in njegova borbenost na progi vedno znova navdušuje oboževalce motokrosa.

Čeprav se Pancar ni uspel prebiti na najvišja mesta v skupni razvrstitvi na Kitajskem, je bilo njegovo vztrajanje skozi celotno dirko dokaz njegove zrelosti in napredka v letošnji sezoni. Z vsakim novim dirkaškim vikendom pridobiva dragocene izkušnje in ostaja osredotočen na doseganje še višjih rezultatov v prihodnosti.


Obeta se nam še mnogo zanimivih dirk, kjer bo Pancar imel priložnost nadaljevati z odličnimi predstavami in se boriti za mesta v vrhu. Sezona 2024 MXGP je za slovenskega dirkača že doslej prinesla veliko pozitivnih trenutkov. 



Jan Pancar je z zavzetostjo in borbenim pristopom dokazal, da je prihodnost slovenskega motokrosa svetla, in ne glede na rezultat na posameznih dirkah, je zagotovo športnik, ki bo v prihodnjih letih še bolj navduševal tako domače kot tuje navijače.

Njegove konstantno dobre vožnje v tej sezoni mu lahko v prihodnosti prinesejo priložnost pri večji ekipi​.

Osmo in peto mesto na današnji dirki, je  zadostovalo za vrhunsko skupno 5 .mesto. Letos je Jan dokazal da se lahko kot privat voznik, ki razpolaga z bistveno manjšim proračunom ,od tovarniških voznikov, kosa z najboljšimi na svetu, tako da lahko rečemo JAN-u :

KAPO DOL IN VELIK POKLON    DR.  YOUNG ROOKIE MXGP !


TEXT&FOTO : Ervin K.R. 

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

KIARA FONTANESI IS BACK ON TRACK

GAJSER ODPIHNIL KONKURENCO V TRENTINU

Assen Motogp - EL Diablo fantastic job

Številka 50 iz Moto 3 se je upokojila !