Izjava šefa Dorne -Carmela.E. glede odhoda Suzukija

 Izvršni direktor Dorne Carmelo Ezpeleta :

Na SHARK Grand Prix de France je izvršni direktor Dorne Carmelo Ezpeleta podal izjavo v zvezi s Suzukijem.


"Presenetila nas je novica, ki smo jo prejeli v Jerezu, v zvezi s komunikacijo Suzukija z ekipo, Livio Suppo pa mi je svetoval, da se odločitev ne nadaljuje po tej sezoni. Prva stvar, ki sva jo povedala, je, da lahko razumemo, ampak se moramo pogovoriti, da spoznamo situacijo, ker imamo dogovor s Suzukijem podpisan ravno lani. Moramo natančno razumeti, kje je problem. Glede tega se bomo naslednji teden sestali s predstavniki Suzukija, s člani uprave .


"Zame je pomembno povedati, da očitno nismo zadovoljni z odhodom Suzukija, najpomembneje pa je, da je Championship v zelo dobrem stanju. Takoj po tem, ko smo videli novico o situaciji, smo prejeli veliko zahtev proizvajalcev. ali posameznih ekip, da bi se pridružili MotoGp-ju
. Da imamo prvenstvo s petimi proizvajalci in šestimi zasebnimi ekipami je popolnoma enako kot smo imeli lani in je za nas v redu. Glede na to, kako bodo predlogi izgledali, se bomo odločili, ali želimo zamenjati Suzuki ali pa bomo nadaljevali s situacijo, kot je brez Suzukija."

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

KIARA FONTANESI IS BACK ON TRACK

GAJSER ODPIHNIL KONKURENCO V TRENTINU

Assen Motogp - EL Diablo fantastic job

Številka 50 iz Moto 3 se je upokojila !

JAN PANCAR DR.YOUNG ROOKIE MXGP - na Kitajskem do vrhunske uvrstitve !